top of page
Kokemuksia

”Vietimme johtoryhmällä Villa Rapalassa inspiroivat kaksi päivää. Paikka tarjoaa loistavat mahdollisuudet luovalle ja tulokselliselle työskentelylle. Luonnon läheisyys, hienot avarat maisemat sekä erittäin tyylikkäät ja toimivat tilat irrottavat normaalista työnteosta ja antavat tilaa isolle ajattelulle. Me tulemme varmasti uudestaan Villa Rapalaan.”
 

Teemu Japisson, pääsihteeri • Valo ry

 


”Villa Rapala tarjosi loistavat puitteet johtoryhmämme kaksipäiväiselle valmennukselle. Suomalainen järvimaisema keskellä luontoa, yhdistettynä moderniin sisustukseen ja nykytekniikkaan antavat mahtavat puitteet innovatiiviselle ideoinnille. Hyvä sijainti kohtuullisen lähellä Helsinkiä, mutta kuitenkin riittävän kaukana toimistolta, mahdollistaa tehokkaan irtioton arjen rutiineista. Villa Rapalassa parasta on toimiva kokonaisuus – inspiroivasta kokousmiljööstä aina uniikkiin rantasaunaan asti.”
 

Ville Honkanen, operatiivinen johtaja • Expert Asa Oy

 


”Olen järjestänyt erilaisia yritystilaisuuksia ja kokouksia Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1993. Villa Rapala on hienoin kotimainen kokoushuvila jota olen koskaan käyttänyt. Paitsi hyvä sijainti ja loistavat tilat, erityisesti viimeistelty tyylikkyys käytännöllisyyttä kunnioittaen on vaikuttavaa. Olen käyttänyt Rapalaa sen puolivuotisen historian aikana kahdesti ja tulen käyttämään vastakin.”
 

Seppo Kuula, toimitusjohtaja • Siili Solutions Oyj

 


”Villa Rapala on uniikki paikka yrityksen johtoryhmän vetäytymiseen pois työkiireiden ja projektien keskeltä. Yhdistelmä toimivia ja modernin kodikkaita tiloja, hyvää palvelua sekä ympäröivä puhdas luonto tarjoaa aidosti inspiroivan paikan yrityksille. Tällaisia kohteita ei valitettavasti Suomesta kovinkaan montaa löydä, jonka johdosta tulemme käyttämään Villa Rapalaa uudelleen. Voin suositella lämpimästi.”
 

Mikko Räsänen, toimitusjohtaja, asianajaja • Lexia Asianajotoimisto Oy

”Oli todella onnistunut päivä ja olimme sitä mieltä, että paras paikka mitä meillä on koskaan ollut – ja niitä on ollut paljon!  Sääkin sattui olemaan aivan ihana!  Mietimme, että voisimme tulla uudelleenkin. Meillä on perinteisesti kesäkuun kokous aina jossain muualla, useimmiten jossain kotimaassa, joskus ulkomailla. Villa Rapala oli erinomainen kokouspaikka, todella rauhallinen ja niin kaunis, että silmä lepäsi mihin tahansa katsoi.  Ruoka oli herkullista ja Tiina loistava emäntä. Kiitos paljon!”


Raija Hänninen, Sysmän Säästöpankin hallituksen jäsen

bottom of page